Skip to main content

Over mij

Mijn naam is Maria Stroecken van Melis. Geboren en getogen in Overloon. Na de middelbare school heb ik een opleiding tot gezinsverzorgster gevolgd, daarna de opleiding ziekenverzorgster. Dit werk heb ik gedaan totdat we kinderen kregen. Vervolgens heb ik 10 jaar fulltime voor de kinderen gezorgd. Daarna weer aan het werk gegaan in de thuiszorg.
Omdat ik wat meer wilde gaan werken en een eigen bedrijf me erg trok heb ik besloten om de opleiding te volgen tot pedicure. In 2009 heb ik mijn basisdiploma behaald en ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Direct na de basisopleiding heb ik de aantekeningen behaald voor de diabeet en reumatische voet. In die tijd ben ik ook gaan werken als welzijnscoach. Dit houdt in dat ik mensen begeleid naar een gezonde levensstijl met de voeding van Herbalife.
In 2016/2017 heb ik de opleiding MBO4 Medisch pedicure gevolgd met als aantekening: de oncologische voet. Ik werk nu parttime als medisch voetzorgverlener en welzijnscoach. Voor mij een ideale afwisseling in werk dat veel raakvlakken heeft.